OPĆI UVJETI

Internetsku prodaju na web-stranici www.vina-jakac.eu obavlja OPG Korado Jakac, Istarska 18, Bašanija, 52475 SAVUDRIJA. Osobni identifikacijski broj trgovačkog društva je (OIB): 11597337790

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja te reklamacije proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Internetske stranice firme OPG Korado Jakac mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema slijedećim uvjetima i pravilima.

Prodavač je trgovačko društvo OPG Korado Jakac , a Kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kartica: Visa, MasterCard, Maestro ili pouzećem (prilikom preuzimanja pošiljke iznos računa plaćate u gotovini djelatniku Hrvatske Pošte).

Poduzeće OPG Korado Jakac zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primjenjivati će se na korištenje internetskih stranica vina-jakac.eu. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje. Usluge koje Vam pruža vina-jakac.eu. Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Poduzeće OPG Korado Jakac nije odgovoran za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

 

NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.

Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

NAČIN PLAĆANJA:
Kreditnim karticama Visa, MasterCard i Maestro jednokratno.

PONIŠTAVANJE NARUDŽBE OD STRANE OPG Korado Jakac

Zadržavamo pravo da iznimno (djelomično ili u cijelosti) odustanemo od izvršenja narudžbe u slučajevima:

– Kada na zalihama ponestane naručenih proizvoda

– Kada je došlo do očite pogreške u cjeniku

– Ako narudžbenica nije bila ispunjena u skladu s općim uvjetima ili

– Ako kod kupca utvrdimo povećani rizik neplaćanja.

U svim tim i sličnim slučajevima, nakon što smo utvrdili nepravilnost, odmah ćemo Vas obavijestiti telefonski ili e-mailom o mogućem odstupanju od ugovora s naše strane.

 

OTKAZIVANJE ILI MIJENJANJE NARUDŽBE OD STRANE KUPCA

Narudžbu možete otkazati ili promijeniti njene detalje bez naknade, ako Vam roba još nije otpremljena sa skladišta.

 

ISPORUKA

Isporuku vršimo na području Republike Hrvatske i zemlje eu. Dostavu dostupnih proizvoda obavlja  DPD. Naručeni proizvodi biti će dostavljeni prema uobičajenim uvjetima i pravilima službe prijevoznika. 

Troškovi dostave su navedeni u pregledu košarice prije izvršenja plaćanja.

Naručene proizvode možete preuzeti i osobnim dolaskom u naša skladišta u Istarska 18, Bašanija, 52475 SAVUDRIJA

Robu dostavljamo iz zalihe (za Hrvatsku predviđamo unutar 2 – dva radna dana).

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah obavijestiti Prodavača. Prodavač se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, Kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavača kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako Kupac odbije primiti robu koju je naručio, Prodavač ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Prodavač se obvezuje poslati pošiljku Kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava on line transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde Prodavač se obvezuje poslati pošiljku u roku od 5 (pet) radnih dana.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane Prodavača, Prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

 UVJETI REKLAMACIJE

Reklamacije se uvažavaju u roku od 15 dana po prijemu robe i moguće su u slijedećim slučajevima:

– Prilikom dostave krivo isporučenih proizvoda

– Prilikom dostave proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje nije posljedica loše manipulacije u poštanskom transportu

– Uz priloženi originalni račun

– Ako su proizvodi u originalnoj ambalaži.

Kupac ima obvezu pridržavati se uputa za čuvanje otisnutih na etiketi i čuvati proizvode koje prima kao dobar gospodar.

 POVRAT NEISPRAVNE ROBE

Ukoliko Kupac reklamirane proizvode šalje poštom ili kurirskom službom (s time da vrijedi pečat pošte) adresa za slanje je:

OPG Korado Jakac

Istarska 18, Bašanija

52475 SAVUDRIJA

Kupac reklamaciju može prijaviti putem e-mail adrese: koradojakac.vina@gmail.com.

Ako su rok i uvjeti u skladu s gore navedenim, reklamiranu robu Kupac šalje na svoj trošak, a Prodavač snosi trošak slanja ispravne robe prema Kupcu u roku od 10 dana.

PRITUŽBE
U skladu s čl. 8. Zakona o zaštiti potrošača, s obzirom na kvalitetu naših usluga, Kupac može podnijeti prigovor u pisanom obliku na adresu:

OPG Korado Jakac

Istarska 18, Bašanija

52475 SAVUDRIJA

HRVATSKA

Ili na e-mail: koradojakac.vina@gmail.com

Pritužba mora sadržavati: ime, prezime, adresu i e-mail adresu za odgovor. Mi ćemo odgovoriti na vaš pismeni prigovor u roku od 7 dana od dana primitka prigovora.

 SIGURNOST PODATAKA POTREBNIH ZA KUPNJU

Vaši kontaktni podaci, e-mail, telefon i mobitel te adresa, biti će korišteni isključivo u svrhe provjere i dostave Vaše narudžbe te u svrhu informiranja Vas kao našeg kupca o posebnim akcijama, pogodnostima te promjenama u funkcioniranju web-shopa.

JEZIK

Narudžbe se zaprimaju na hrvatskom,talijanskom,njemačkom ili engleskom jeziku.

PODRŠKA

Imate li bilo kakvih pitanja ili poteškoća, slobodno nam se obratite na adresu: koradojakac.vina@gmail.com